Nieuws

Shop nu bij het fantastische merk Louis Widmer!

Laatst was ik weer eens op een van mijn zoek-een-goed-makeupmerk-zoektochten. Want wat is dat toch een hel zeg… Ik heb van mezelf een hele droge huid en in de winter uit dit zich dan ook in veel rode vlekjes. Niet eens pukkeltjes, maar gewoon rode vlekjes doordat het zó droog is. Maar daardoor kan ik dus ook veel make-up eigenlijk niet dragen. Bijvoorbeeld als ik foundation op doe dan zitten daar allemaal velletjes in. En naast dat ik een droge huid heb is hij ook heel gevoelig, dus dagcrèmes met parfum erin kan ik al helemaal niet hebben.

Een ontdekking

Maar op mijn laatste zoektocht deed ik een ontdekking. Ik was zo ontzettend blij toen ik het merk Louis Widmer ontdekte, dat ik vond dat ik hier wel even een blog over moest schrijven. En daarnaast natuurlijk omdat het een doorbraak is in mijn lange zoektocht. Niet dat ik jullie verder op de hoogte heb gehouden hiervan, maar dat terzijde. Het merk Louis Widmer is in ieder geval dus echt perfect voor iemand met een droge of gevoelige huid, en ik denk dat ook dat vele van jullie blij zullen zijn met deze tip. Natuurlijk heb ik ook even gegoogled hoe het nou kan dat dit merk zo goed werkt. Ik zal jullie vertellen wat ik heb uitgevonden…

Louis Widmer

Louis Widmer is een Zwitsers merk dat allerlei verschillende producten aanbiedt. Ze hebben niet alleen dagcrèmes, maar ook bijvoorbeeld facewash en producten voor ’s nachts. Daarnaast bieden ze een heel assortiment aan andere producten. Denk aan zonnebrand, douchegel, deodorant, shampoo, noem maar op. Het fijne is dat ze producten hebben speciaal voor verschillende huidtypes. Dus ook al heb je geen droge of gevoelige huid, maar juist een vette huid met veel acne, dan hebben ze ook hiervoor een goed werkend product.

Het resultaat

Ik kan je vertellen dat sinds ik Louis Widmer gebruik mijn huid veel beter is. Normaal geloof ik niet zo in dit soort onzin want je huid kan ook beter worden door gezonder leven of meer sporten. Maar in dit geval is het toch echt waar! Ik heb zelfs al een aantal potjes/flesjes opgemaakt. Het handige is dat je deze producten ook kan bestellen bij Drogist.nl. Dan hoef je als je heel druk bent, zoals ik, tenminste niet alle winkels af te slenteren. En ze waren nog snel in huis ook. Dus heb je moeite met een goed product vinden voor je huid, dan is dit echt een aanrader!

Geef een reactie