Gabor schoenen
Mode

Nooit meer zonder mijn Gabor schoenen!

Ik heb sinds kort een nieuw schoenenmerk ontdekt: Gabor. Ik was aan het online shoppen en kwam toevallig langs dit merk. Ik had nog nooit van Gabor schoenen gehoord, maar toen mijn oog er op viel, lieten ze het merk ook niet meer los. Ik wilde geen impuls aankoop doen, dus ik wachtte braaf een week. Maar ik droomde zelfs over deze schoenen! Dus op de dag dat de Gabor schoenen bij mij thuisbezorgd werden, was ik de gelukkigste vrouw op aarde. En sindsdien wil ik niks anders meer! Ik verheug me al op de komende winter, waar ik weer een nieuw paar kan aanschaffen. Ik deel graag mijn liefde met jullie, dus lees snel verder!

Moeilijke voeten

Allereerst moet ik bekennen: Ik heb moeilijke voeten. Platvoeten en een hoge wreef maakt het voor een vrouw niet makkelijk om de juiste vrouwelijke schoenen te vinden. Mijn voeten zijn al snel te breed. Dit kan heel frustrerend zijn, want ik hou echt van vrouwelijke en elegante schoenen en die zijn vaak heel smal. Daarom ben ik zo blij met de schoenen van Gabor! Eindelijk een merk die mijn voeten snapt! Ze zitten namelijk als gegoten! Daarom wil ik niets anders meer. Want als je eenmaal iets hebt dat werkt, wil je niet meer veranderen. Voorbij zijn de dagen van de lompe schoenen en onflatteuze gympen. Voortaan paradeer ik rond in elegante vrouwelijke schoenen, zonder dat mijn voeten gemarteld worden. Dit is echt heerlijk en raad ik iedere vrouw aan!

Guilty pleasure

Tussen al het mooie schoeisel van Gabor, zat voor mij ook een guilty pleasure. Ik zal het niet graag toegeven, maar ik ben gek op roze pluche. En toen ik door de collectie van Gabor aan het scrollen was, waren ze ineens daar. Ze staarden me aan vanaf het scherm en ik was gelijk verkocht. Mooie prachtige hoge veterschoenen met roze pluche boven op! Ik kon mijn hart niet op en heb ze meteen besteld. Nu loop ik af en toe op deze prachtige schoenen die misschien een tikkeltje tacky zijn maar oh zo leuk! Heerlijk te combineren met een leuk fleurig jurkje of rokje. Of juist met een meer basic uitziende outfit, zodat het contrast een stuk groter is! Wat dat betreft zijn Gabor schoenen ontzettend veelzijdig. Je kunt ze met allerlei soorten stijlen combineren en ik krijg er geen genoeg van. Ik wil nooit meer zonder Gabor schoenen!

Geef een reactie